25e Watermolenloop

3 januari 2018

Op zondag 21 januari organiseert de Atletiekvereniging Haaksbergen haar 25e Watermolenloop. Deze trimloop is een belangrijke mijlpaal voor de deelnemers aan de Fysik hardloopclinic die op weg zijn naar de Mijlenloop op zondag 25 maart.

Ook voor de geoefende lopers is de Watermolenloop een mooie test om te kijken hoe het loopt. Loopt het lekker dan is er de mogelijkheid om er nog een extra rondje aan vast te plakken. Bij start/finish staat een grote klok waarop iedereen zijn gelopen tijd kan aflezen.

Afstanden en route

Deelnemers kunnen kiezen uit 4 afstanden: de 3 km voor de jeugd tot 18 jaar en een ronde van 5,1km die 1, 2 of 3 maal gelopen kan worden. Beide routes gaan door het mooie buitengebied rondom en langs de Watermolen, waarbij de grote route ook door het Lankheterbos gaat. De start en finish is op de atletiekbaan aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen.

• 10.30 start van de 5,1km en 10,2km en 15,3km
  • 10.35 start van de 3.2km

Inschrijven

Op de dag van de loop kunnen deelnemers zich van 9.30 inschrijven in het clubgebouw van de AVH. De kosten voor deelname zijn:

• €3 voor lopers van 19 jaar en ouder
  • €2 voor lopers van 18 jaar en jonger

Leden van de AVH kunnen kosteloos deelnemen als zij gebruik maken van de voorinschrijving in het clubgebouw.