De 25ste Engelse Mijlenloop, draag je ook je steentje bij?

12 september 2018

De 25ste Engelse Mijlenloop, draag je ook je steentje bij?

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zijn er voor komende edities diverse vacatures in de HEM-commissie. Vooralsnog hebben zich geen opvolgers gemeld. Desalniettemin staan we voor de opgave om de 25ste editie van onze Mijlenloop mogelijk te maken. Omdat we vinden dat we in ieder geval het 25-jarig jubileum van ons grootste hardloopevenement mogelijk moeten maken zijn 4 leden van de commissie de voorbereidingen gestart. Wij hopen dat dit evenement ook een breed draagvlak heeft onder de leden. Daarom doen we een dringend beroep op jou!

Wij als kleine commissie doen in principe veel voorbereidende werkzaamheden zoals de vergunningsaanvraag, bestellen van (parcours)materialen, inschrijvingen, promotie etc.

Wij hebben echter dringend behoefte aan een ondersteunend (parcours)team die de taak op zich neemt om in het HEM weekend het parcours op te bouwen en weer af te breken. De activiteiten die dit team in afstemming met de commissie zelfstandig op zich neemt zijn:

* Ophalen parcours materialen in Haaksbergen (gemeentewerf/AVH) (vrijdag en zaterdag)
* Plaatsen schrikhekken op aanrijdroutes van het parcours (volgens plattegrond) (vrijdag).
* Materiaal transport naar de markt.
* Brengen en plaatsen van dranghekken langs het parcours (zaterdag en zondagochtend).
* Aflinten parcours en plaatsen schrik- en dranghekken (zondagochtend voor de wedstrijd).
* Inrichten van de markt (start/finish tower, hekken, obstakels kidsfunrun, toilet unit(inclusief aansluiting), ophangen spandoeken, opzetten marktkramen etc).
* Na de wedstrijd alles weer opruimen.
* Coördinatie van deze activiteiten in afstemming met HEM-commissie lid.
* 1 a 2 keer aanschuiven bij de commissie om e.e.a. af te stemmen (1 persoon).

Welk team wil dit oppakken of wie meldt zich als lid van dit team? En normaal gesproken kun je als parcours teamlid gewoon op de dag meedoen op je eigen uitgezette parcours……

Daarnaast zijn er op de zondagochtend vaak meer vrijwilligers om te helpen die op de dag zelf geïnstrueerd moeten worden.

Wij hebben dit (zelfstandige) team echt nodig om de 25ste editie door te laten gaan.

Heb je nog vragen? Je kunt informatie krijgen bij Richard Leussink (06-20060998) of Wouter Jacobs (06-20735474).

Mailen mag natuurlijk ook! (emailadres)