• Activiteiten/Evenementen

AVH verzorgt niet alleen trainingen op het gebied van hardlopen, baanatletiek, bootcamp en racerunning. We organiseren ook nog een heleboel evenementen voor onze leden en sportievelingen uit de gehele regio! Deze evenementen worden allemaal georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Bekijk de subpagina's voor gedetailleeerde informatie per evenement!

• Wedstrijdkalender/verenigingsactiviteiten

Competitie Junioren C/D Ronde 1 Poule 66

1e competitie wedstrijd van de junioren C/D in Enschede. Nog geen website beschikbaar.

Competitie Junioren A/B Ronde 1

1e competitie wedstrijd voor de junioren A/B. Locatie is nog niet bekend. Nog geen website beschikbaar.

1e Medaillewedstrijd Regio Twente

1e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Locatie nog onbekend. Nog geen website beschikbaar.

Competitie Senioren 1e/2e/3e divisie Ronde 1

1e competitiewedstrijd voor de senioren. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikbaar.

Competitie Junioren A/B Ronde 2

2e competitiewedstrijd voor de junioren A/B. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikaar.

Competitie Senioren 1e/2e/3e divisie Ronde 2

2e competitiewedstrijd voor de senioren. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikbaar.

Pupillen en Junioren C/D meerkamp

Meerkamp voor de pupillen en junioren C/D. Locatie nog niet helemaal zeker. Website nog niet beschikbaar.

Competitie Junioren A/B Ronde 3

3e competitiewedstrijd voor de junioren A/B. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikaar.

Competitie Junioren C/D Ronde 3 Poule 66

3e competitiewedstrijd voor de junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

Pupillen meerkamp

Pupillen meerkamp in Goor voor de pupillen. Website nog niet beschikbaar.

2e Medaillewedstrijd Regio Twente

2e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

jul

Competitie Senioren 1e/2e/3e divisie Ronde 3

3e competitiewedstrijd voor de senioren. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikbaar.

3e medaillewedstrijd Regio Twente

3e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

4e Medaillewedstrijd Regio Twente

4e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

Recordindoor (Wachten op Afgelasting)

Indoor wedstrijd voor alle categorien. Website nog niet beschikbaar.