• Zoals we allemaal wel weten, is roken slecht voor de gezondheid. Onze kantine is daarom al eerder rookvrij verklaard. We merken ook dat roken op en langs sportvelden steeds meer als hinderlijk wordt ervaren. Ook bij AVH komt het voor dat er bij wedstrijden en activiteiten soms gerookt wordt terwijl een ander daar net zijn rondjes loopt en ongewild meerookt. Voor onze en andermans kinderen is het ook geen goed voorbeeld. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet zo snel in de verleiding om te gaan roken. Zo beschermen we kinderen en zorgen wij voor een omgeving waar kinderen (en volwassenen) rookvrij kunnen sporten.
    We willen AVH bestempelen als een rookvrije sportclub en zo bijdragen aan een rookvrije generatie. Gezonde kinderen willen we toch allemaal!? Om dit kenbaar te maken komen er binnenkort enkele borden op de accommodatie te hangen. Dan is het voor iedereen duidelijk dat er bij AVH nergens gerookt wordt. Daarmee wordt het ook makkelijker om aan iemand, die het bord over het hoofd heeft gezien, te vragen om niet te roken.

Als bestuur wensen wij jullie vele gezonde en rookvrije sporturen toe.