• Beste AVH'ers,

De 1e lentezondag van het jaar komt al snel dichterbij, 25 jaar lang een weekend waar velen van ons hebben meegewerkt en/of meegedaan aan de HEM-loop. Nu de HEM-loop dit jaar niet doorgaat hebben velen van ons “tijd over”. Dat heeft ons en anderen aan het denken gezet.

We horen dat er lopers zijn die, op eigen initiatief, toch de mijlenroute gaan lopen en dat er ook groepjes ontstaan die weer de schouders onder een vervolg willen zetten. Allemaal mooie initiatieven. Daarom organiseren we als AVH een gezellige avond om samen, met iedereen die 25 jaar HEM mogelijk heeft gemaakt en dat een warm hart toedraagt, terug te kijken op 25 jaar HEM-loop. Toon Tankink, een van de mannen van het eerste uur, gaat ons, samen met zijn neef Bram Tankink (oud AVH’er en ex-wielrenner) door 25 jaar HEM geleiden waarbij anekdotes van de HEM en de topsport carrière van Bram elkaar afwisselen.We hopen dat we ook nog enkele mistery guests mogen ontvangen. Voor deze avond brengen we onze clubruimte in Engelse sfeer, met bijbehorende muziek, hapje en drankje.

De HEM-loop heeft AVH en ook de gemeente Haaksbergen veel gebracht. Het wegvallen van deze loop in 2020 is een flinke aderlating voor AVH. Daarom organiseren we deze avond als benefietavond, Toon, Bram en alle andere vrijwilligers leveren hun bijdrage met veel plezier en om niet, met als doel jullie een gezellige avond te geven en AVH vooruit te helpen. We vragen iedere bezoeker daarom,om bij binnenkomst een vrije gift te doneren, waarna de rest van de avond geen extra kosten met zich meebrengt.

Bekijkt u hier de flyer van deze avond.

We willen graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, zodat we de ruimte hierop kunnen aanpassen. Daarom vragen wij u uiterlijk 14 maart te laten weten of en met hoeveel personen u aanwezig kunt zijn. Dit kan via info@av-haaksbergen.nl, óf via het digitale formulier op deze pagina, óf schrijf je naam op het formulier dat in de hal van ons clubgebouw ligt.

We zien je graag op zaterdag 21 maart om 20:00u bij AVH.

Namens het bestuur van de AV-Haaksbergen,

Han Slotman (secretaris)

• Flyer benefietavond Haaksbergse Engelse Mijlenloop.

• Aanwezigheid benefietavond Haaksbergse Engelse Mijlenloop