• Hallo AVH leden,

Tsja waar moeten we beginnen. We zitten met zijn allen in een hele bijzondere tijd, een lange periode waarin we onze geliefde hobby niet bij onze accommodatie kunnen uitoefenen. Natuurlijk is dit in deze Coronacrisis van ondergeschikt belang. Toch is het sporten bij AVH voor veel kinderen maar zeker ook volwassenen een uitlaatklep en een belangrijk onderdeel in het sociale leven. Dit staat nu noodgedwongen even stil.

We hebben al veel moeten afgelasten en daar zal nog meer bij komen. Het jeugdkamp halverwege maart hebben we met veel moeite moeten annuleren. Toen nog met veel onzekerheid maar achteraf de enige en juiste beslissing! De Koningsspelen, de Oranjeloop, TKH Sportdag, de marathon van Hengelo (afronding clinic), de Roparun en alle competitiewedstrijden zijn ook afgelast. Hierdoor loopt de vereniging natuurlijk veel inkomsten mis maar we maken ons meer druk over de motivatie van onze leden en het plezier in de sport. Voor de loop- en de baanatletiek is de lente en zomerperiode qua motivatie een topperiode. Veel van jullie trainen in de winter (vaak met moeite) door om in voorjaarszon en in de zomer te schitteren op de wedstrijden. Dat gaat helaas dit jaar niet gebeuren, we doen ons best om wedstrijden en activiteiten in het najaar indien mogelijk in te halen.

Gelukkig hebben we wel een sport die we zelfstandig of met behulp van gezinsleden aardig uit kunnen voeren. Op de eerste lentezondag zagen we een aantal lopers individueel het parcours van de Engelse Mijlenloop lopen, hartstikke mooie route natuurlijk met variatiemogelijkheden genoeg! Hopelijk zijn jullie nog altijd zeer actief en maken jullie ook gebruik van de speciale online AVH trainingen! Ga naar onze website en doe mee!

We krijgen via andere vereniging te horen dat zij last hebben van vernieling en zwerfafval op de accommodaties. Aangezien het bij onze accommodatie en op de rest van het Scholtenhagen aardig rustig is de komende tijd zou het fijn zijn als wanneer je toch een rondje loopt/fietst je even een blik werpt op onze accommodatie om te kijken of je niets geks ziet. Wij zullen dit natuurlijk zelf ook blijven doen.

Nog even voor de duidelijkheid. Alle wedstrijden en activiteiten zijn in ieder geval afgelast tot 1 juni. Trainingen zijn in ieder geval afgelast t/m 28 april.

We wensen iedereen veel succes en sterkte de komende tijd. Probeer te blijven bewegen en denk goed aan de gezondheid van jezelf en je omgeving.

Met sportieve groet,

Het AVH Bestuur,