• De avond na de opening van onze atletiekbaan mocht de onderhoudscommissie ook opdraven bij de vrijwilligersprijs van Haaksbergen. In theater de Kappen kregen zij het bericht dat ze bij de laatste drie genomineerden zaten in de categorie ‘organisatie’. Hierdoor schoven Gerrit en Henny aan op het podium. Na een aantal spannende minuten werd de uitslag bekend gemaakt door de burgemeester: De onderhoudsploeg van AV-Haaksbergen heeft de vrijwilligersprijs 2018 gewonnen! Dit prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag waar de heren van uit eten gaan in 2019. Na de uitreiking hebben ze samen met een deel van het bestuur er een borrel op gedronken. We willen de gemeente Haaksbergen bedanken voor de gezellige avond.