• Deze updates zijn afgesloten. Bekijk alle informatie op deze pagina! 

   

  27 april 20.35 uur: 

  Het nieuwsbericht "We mogen weer!" bevat alle informatie over de trainingen die we gaan hervatten. lees dat nieuwsbericht goed door.

  Met sportieve groet,

  Het AVH bestuur en de jeugdtrainers 

  26 april 16.00 uur: 

  Achter de schermen zijn we bezig om met behulp van de informatie van NOC*NSF en de Atletiekunie een passend protocol te maken en de bezetting voor de trainingen te regelen. De trainingen gaan in de meivakantie al van start, namelijk vanaf 29 april. Uiterlijk 28 april staat alle info op onze website. 

  Met sportieve groet,

  Het AVH bestuur en de jeugdtrainers 

   

  21 april 20.15 uur: 

  We zijn heel blij met de verspoelingen van de maatregelen waardoor we voor de jeugd vanaf 28 april weer wat kunnen aanbieden. De trainers kunnen ook niet wachten dus we komen snel met een plan om de jeugdtrainingen te hervatten. 

  Met sportieve groet,

  Het AVH Bestuur

   

  1 april 11.00 uur: 

  We volgen natuurlijk de richtlijnen. In ieder geval zal de accommodatie gesloten zijn t/m 28 april 2020. Alle wedstrijden zijn tot die tijd ook afgelast! 

  Gebruik vooral de thuistrainingen van onze AVH-trainers! Zie av-haaksbergen.nl

  Bekijk de website van de Atletiekunie voor meer informatie. 

  Met sportieve groet,

  Het AVH Bestuur

   

  24 maart 17.30 uur: 

  Inmiddels hebben we de berichtgeving vanuit de Atletiekunie gelezen. Helaas zullen wij de accommodatie langer moeten sluiten en dus vervallen alle trainingen tot in ieder geval 1 juni. Alle competitiewedstrijden voor seizoen 2020 zijn ook afgelast. Bekijk de website van de Atletiekunie voor meer informatie

  Met sportieve groet,
  Het AVH Bestuur

   

  24 maart 11.00 uur:

  We wachten nog even berichtgeving van NOC*NSF en de Atletiekunie af omtrent trainingen en openstellen van de accommodatie. 

  Wel zal de werpmeerkamp (11 april), de Oranjeloop (27 april) en de Koningsspelen (17 april) komen te vervallen. Of we activiteiten/wedstrijden kunnen inhalen hangt af van de planning van andere (nog te verzetten) evenementen. We verwachten ook dat alle baan- en loopwedstrijden in de regio worden afgelast tot 1 juni. Dit is nog niet officieel gecommuniceerd. 

  Met sportieve groet,
  Het AVH Bestuur

   

  23 maart 19.00 uur: 

  In navolging van de aangescherpte maatregelen houdt AVH haar accommodatie tot 1 juni dicht.
  Dat betekent dus ook dat de werpmeerkamp van 11 april, de Oranjeloop en de Koningsspelen komen te vervallen.

  Met sportieve groet,
  Het AVH Bestuur 

   

  15 maart 18.00 uur: 

  In navolging van de nieuwe maatregelen doet AVH tot 6 april de deur en poort dicht. Dit betekent dat naast de trainingen, activiteiten en de HEM benefietavond ook de blokmeerkamp van 4 april niet doorgaat.

  Met sportieve groet,
  Het AVH Bestuur 

   

  13 maart 08.30 uur:

  Nieuwe inzichten omtrent het corona virus volgen elkaar snel op.
  Op advies van de Atletiekunie volgen wij de richtlijnen van het NOC*NSF op, en hebben daarom besloten om in ieder geval tot 1 april geen trainingen meer te geven en activiteiten af te gelasten. 
  Het is erg jammer dat dit zo moet zijn, maar we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid hierin nemen, en als AVH willen we extra voorzichtig zijn en dus niet bijdragen aan een mogelijke verspreiding.

  Namens het bestuur van AVH bedankt voor uw begrip.

   

  12 maart 18.00 uur:

  Naar aanleiding van de landelijke maatregelen kijkt AVH op dit moment kritisch naar het wel/niet door laten gaan van de trainingen, wedstrijden en activiteiten.
  Vanuit de Atletiekunie en de richtlijnen vanuit het RIVM hebben wij nog geen redenen om te stoppen met onze activiteiten. 
  Vooralsnog gaan dus de trainingen en het jeugdkamp van aankomend weekend door. 
  Natuurlijk gaan wij er wel vanuit dat wanneer je symptonen hebt en/of twijfelt je niet aansluit bij AVH activiteiten. 

  Mochten wij van het bovenstaande afwijken dan volgt er een nieuwe update. 

  Met sportieve groet,
  Het AVH Bestuur