• In de toegangspoort van de accommodatie van AVH worden nieuwe sloten geplaatst. Hierdoor moet elk vrijwilliger die in bezit is van een sleutel van de poort, zo snel mogelijk bij Laurens Weeink een nieuwe sleutel voor toegang tot de accommodatie ophalen.

Laurens heeft aangeboden op woensdag 6 april a.s. van 20:00 tot 20:30 op de accommodatie aanwezig te zijn om nieuwe sleutels te verstrekken.

Ben je niet in staat om tijdens dit moment een sleutel op te halen, maak dan persoonlijk een afspraak met Laurens. Dat kan via zijn WhatsApp als je zijn nummer hebt, of anders via ml.weeink@kpnmail.nl.

A.s. zaterdag 2 april is Laurens óók op de atletiekbaan om te helpen bij de wedstrijd, maar ook dan heeft hij een aantal sleutels bij zich. Ben je van plan op dat moment van hem een sleutel te krijgen, meldt dat dan vooraf aan hem!

Let op: de oude sleutel nog niet inleveren of weggooien! De sloten worden in twee stappen vervangen dus de oude sleutel zal nog een maand ongeveer benodigd zijn.