• Aanstaande zaterdag is de 4e medaillewedstrijd op onze accommodatie op Sportpark Scholtenhagen. Vanwege de pre-olympics, een voorbereidend evenement op de Special Olympics van volgend jaar, verwachten wij extra parkeerdrukte bij de voetbalvereniging Haaksbergen! Ook zijn er hockeywedstrijden en activiteiten bij de Schutterij.

Vandaar de vraag om of direct tegenover de ingang van AVH de auto te parkeren op de parkeerplaats. Staat deze vol (een deel is afgezet voor de pre-games) dan graag parkeren bij het zwembad (400 meter voor AVH terrein aan de rechterkant, tegenover voetbalclub HSC'21). Let op: parkeer niet in de berm! Hiervoor is al meermaals een bekeuring gegeven tijdens een atletiekwedstrijd.