• Update 12 augustus 2021

Op 11 augustus heeft de werkgroep Sportdag Scholtenhagen helaas het besluit moeten nemen om de editie van 2021 te annuleren. De werkgroep heeft zich tot het laatste moment op verschillende scenario’s voorbereid. Echter door de huidige maatregelen kunnen er dermate minder bezoekers ontvangen worden dat de werkgroep geen mogelijkheid ziet om het evenement met de sfeer zoals zij die voor ogen hebben te organiseren. De editie van 2022 zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus 2022.

Wel kan er door alle Haaksbergenaren gebruik worden gemaakt van het volgende aanbod: Via de website kan een ieder zich aanmelden voor een maand gratis proeflidmaatschap bij maximaal drie sportverenigingen. Opgeven hiervoor kan t/m 19 september via www.haaksbergennatuurlijk.nl/sportdagscholtenhagen. In overleg met de vereniging wordt de desbetreffende maand gepland.