• Op 22 november was de informatieavond voor ouders van onze baanatleten. Zes enthousiaste ouders kwam op deze avond informatie ophalen maar ook verbetersuggesties brengen. Hier zijn we erg blij mee. Een aantal punten zijn besproken

Communicatie: De communicatie via de mail loopt niet altijd vlekkeloos. Hierdoor ontstaat de vraag of een Whatsapp groep mogelijk is. Wij gaan deze groep niet zelf starten i.v.m. het delen van telefoonnummers. Wel gaan we proberen de communicatie over trainingen via de mail en via onze vernieuwde website te verbeteren.

Binnen/Buiten trainen: Er kwamen vragen of de tweede groep pupillen niet ook in de winter buiten kon trainen. Hier kunnen we helaas niet op anticiperen. Dit heeft logistieke redenen maar ook qua trainersbezetting krijgen we dit niet rond. Daarnaast hebben we vaak mazzel, maar een aantal keer per jaar is het toch te koud/nat om buiten te trainen voor de pupillen. Aangezien het om 4 maanden per jaar gaat, laten we het op dit moment zo.

Vrijwilligerswerk: We zijn er van overtuigd dat ouders zeker willen bijdragen aan het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging. Hierdoor wordt eind januari een jaarkalender gemaakt waarop ouders zich op verschillende activiteiten kunnen inschrijven.

Ook hebben we deze informatieavond laten zien dat we een te kort zien aan trainers in 2019. Dit geldt voornamelijk bij de pupillen. Twee ouders hebben zich al aangemeld om te komen helpen en hier zelfs een cursus voor te willen volgen! Heb je ook interesse, graag even aanmelden bij trainers.avh@gmail.com of aangeven bij de trainers. We proberen de cursus (ca 3 dagdelen) dan bij AVH te organiseren, AVH draagt hiervoor de kosten.

Grote Clubactie: Ook dit jaar was de Grote Clubactie weer een succes! We hebben hierdoor een heel mooi bedrag gereserveerd over de jaren heen waar we binnenkort sporttasjes voor de atleten voor gaan aanschaffen. Daarnaast proberen we in 2019 een clinic te regelen door een bekende atleet. Hierover later meer! Mochten er ideeën zijn voor andere acties dan de Grote Clubactie, dan horen we dit graag! Denk aan een sponsorloop, pepernoten/kerststollenverkoop o.i.d.!

Verder hebben we ook veel complimenten ontvangen voor de trainers, de activiteitencommissie en het kledingfonds. We bedanken de ouders die deze avond aanwezig waren en diegene die per mail input hebben geleverd!

De jeugdcommissie