• Beste leden,

Dit weekend hebben we een mail van de Gemeente ontvangen. Hieruit blijkt dat zij de regels rondom trainen voor volwassenen vanuit de Rijksoverheid anders interpreteren dan de NOC*NSF en Atletiekunie.

De trainingsmogelijkheden die we op dit moment bieden voor volwassenen zijn conform NOC*NSF en Atletiekunie. Echter hebben wij besloten dat wij nu aansluiten bij de conclusie die door de Gemeente met ons is gecommuniceerd. Dit heeft ons doen besluiten dat we per direct geen trainingen en trainingsmogelijkheden meer aanbieden voor leden van 18 jaar en ouder. We kunnen een aantal manieren bedenken om wel wat aan te bieden maar dan bevinden we ons in grijs gebied. Vandaar het besluit om alle 18+ trainingen tot nader order te stoppen.

Ondertussen gaan we deze week in gesprek met de Atletiekunie en de Gemeente over welke vormen wel kunnen en in hoeverre we de atletiekbaan overdag kunnen openstellen voor individuen. Als hier goedgekeurde mogelijkheden uit voortkomen zullen wij dit communiceren.

Het is even niet anders. Voor ons is het een lastige beslissing omdat we weten hoe belangrijk de trainingen voor de leden zijn. Dit besluit hebben wij voor de vereniging genomen. Trainingen voor leden tot 18 jaar gaan wel door.

Geniet van het winterse weer, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met sportieve groeten,

Bestuur AVH

Download het meest recente protocol hier.