• Beste leden,

Na de maatregelen die gisteren, dinsdag 13-10-2020, afgekondigd zijn, zitten we nog met een aantal vragen en dus uitzoekwerk. Hierdoor geven we op dit moment even een hele compacte update.

Vanaf 15 oktober:

• Baanatletiek tot 18 jaar gaat op dezelfde manier door.
    • Baanatletiek boven de 18 jaar is mogelijk in nauw overleg met de trainers.
    • Looptrainingen liggen voorlopig grotendeels stil. Gaan wellicht in aangepaste vorm door.
    • Clubkampioenschappen van aanstaande zondag gaan niet door.

We gaan nog uitzoeken of en hoe we bootcamp, racerunning en looptrainingen in een andere vorm kunnen oppakken. Hierover volgt nader bericht.

Natuurlijk vinden we het erg jammer dat we niet samen kunnen sporten. Gelukkig kan je onze sport zelfstandig (of max. 4 met 1,5m afstand) blijven doen! Voor wat krachtoefeningen kun je ook de AVH Thuistrainingen van dit voorjaar er weer bij pakken. Ga lekker naar het mooie buitengebied van Haaksbergen, geniet van de buitenlucht en het prachtige herfstweer! Hopelijk tot snel!

We hopen uiterlijk zondag een nieuwe update en een nieuw protocol te plaatsen.