• Op zondag 15 januari 2023 organiseert de AVH opnieuw de Watermolenloop; een prachtig parcours van 5,1 kilometer langs de Oostendorper Watermolen en door het Lankheterbos dat naar keuze 1, 2 of 3 keer gelopen kan worden. Deze loop is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige en goedbezochte recreatieve loop zonder wedstrijdelement in het prachtige buitengebied van Haaksbergen.

    De Watermolenloop is een loop voor jong en oud en voor elk niveau. Voor de deelnemers van de hardloopclinic van AVH is de Watermolenloop een belangrijke mijlpaal voor de 5 mijlen die zij zullen gaan lopen tijdens de Engelse Mijlenloop in maart. Maar ook voor de geoefende lopers is de Watermolenloop een mooi meetmoment.

    Inschrijven voor de Watermolenloop kan via www.inschrijven.nl en de kosten hiervoor bedragen € 5,- voor volwassenen en € 3,- voor jeugd t/m 18 jaar. De na-inschrijving vindt plaats op zondag 15 januari a.s. en dan zullen de kosten €7,50 voor volwassenen en €5,- voor jeugd t/m 18 jaar zijn.

    Na afloop kunt u gezellig napraten in het clubgebouw onder het genot van een heerlijke kop soep die u gratis ontvangt na inlevering van uw startbewijs. De afgelopen edities waren een groot succes vanwege het fantastische weer, een groot aantal deelnemers en veel gezelligheid en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een grote opkomst. We zien u dus graag op zondag 15 januari a.s. bij de 28e editie van de Watermolenloop bij AVH te Haaksbergen!

    Download hier de flyer en hier het reglement.