• Inmiddels hebben we groen licht ontvangen om te starten met de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar! We hebben op basis van de landelijke maatregelen en de richtlijnen vanuit de Atletiekunie en NOC*NSF een AVH protocol opgesteld. Dit protocol kun je hier downloaden. 
   
  In de zorg en in het onderwijs zijn er helden, maar bij AVH hebben we er ook veel! Trainers staan te popelen om ondanks de omstandigheden vanaf donderdag 30 april weer vrijwillig training te komen geven voor de jeugd. Op de pagina van baanatletiek vind je alle info. Pupillen kunnen 2x in de week komen, junioren 3x. De racerunners gaan vanaf woensdag 6 mei onder begeleiding van Bo en Bente ook weer van start (t/m 18 jaar). 
   
  Lees dus even goed het protocol door voordat je naar AVH komt! Controleer ook even wekelijks de website om te zien of er nog wijzigingen zijn. Bij grote wijzigingen zal er een nieuwsbrief verstuurd worden. Let op: wij gaan er vanuit dat je zelf goed het verschil kan merken tussen een niesbui t.g.v. hooikoorts of wat anders, en zien derhalve dan ook geen probleem als je tijdens een training door hooikoorts moet niezen. Wees hierover kritisch naar jezelf!
   
  Vragen/opmerkingen over de trainingen? Mail ze naar trainers.avh@gmail.com
   
  Groeten, 
  De jeugdtrainers en het bestuur