• Op 26 maart j.l. zijn Jayda, Mike en Nynke naar Almelo gereden om daar hun allereerste wedstrijd van het seizoen te draaien. Natuurlijk zonder verwachting, want tjah, dat is gebruikelijk bij de seizoens opener. Maar wat zijn de verwachtingen overtroffen zeg.

  Op basis van de uitslagen moet er wel geconcludeerd worden dat het een geweldig leuke dag was, want zonder plezier, geen prestaties, en deze laatsten mogen er zijn hoor. Mike wist met zijn atletiekgeweld 1e in het klassement te worden en ook nog eens 3e op de 1000m. Dat leverde hem dus dan ook twee medailles op. Respectievelijk goud en brons! Klasse Mike. Jayda, de jongste van het stel, wist ondanks dat het een seizoens opening betrof, toch hele mooie prestaties neer te zetten. Zo heeft ze met 12.48m bij het balwerpen de 2e plek bereikt! Netjes hoor Jayda! Samen met de 40m en verspringen heeft Jayda uiteindelijk de 6e plek in haar klassement weten te bemachtigen. Dat in een veld van 10 deelnemers! Last but not least, Nynke. Ook Nynke is in de medailles gevallen, en wel zilver in het algemeen klassement. Ondanks de winst op de 60m, moest ze toch nog 1 concurrente voor laten gaan wat dus net geen goud betekende op 54 puntjes verschil.

  De trainers zijn trots op jullie alle drie, heel mooi gedaan. En niet vergeten hé: prestaties zijn leuk, maar plezier verslaat alles!

  Uitslagen:

  Mike

  Jayda

  Nynke