Baanatletiek 

Atletiek voor altijd en iedereen.

Het beoefenen van atletiek is nauwelijks aan leeftijd gebonden. Al vanaf 6 jaar kunnen kinderen op de atletiekbaan terecht en bieden wij jong en oud een goed programma. Zij krijgen bij AVH een prima mogelijkheid zich verder te ontplooien. Een maximum leeftijd is niet aan te geven en menig zeventigplusser laat zich dan ook regelmatig op de, inmiddels landelijk en regionaal bekende, AVH-evenementen zien.

Opzet trainingen

Tijdens de trainingen wordt er natuurlijk rekening gehouden met de leeftijd en de geoefendheid van de beginnende AVH atleet. Geleidelijk wordt toegewerkt naar het verhogen van een prestatie, waardoor vooral ook bij kinderen, maar ook bij ouderen, het vertrouwen in eigen lichamelijke mogelijkheden groeit en het karakter sterkt. De weg van de geleidelijkheid is daarbij de beste. Speciale aandacht voor elke leeftijdfase. Via speelse en niet te specialistische trainingen voor de kleinste en specifieke meer op wedstrijd gerichte oefenstof.

De trainers

Deskundige en enthousiaste trainers begeleiden jou of jouw kind(eren) op gevarieerde wijze. Door het aanbieden van veelzijdige bewegingservaring tot en met een zeer gespecialiseerde baan, zorgen wij ervoor dat op een plezierige wijze de atletieksport bedreven kan worden.

Atletiek het hele jaar door

De Atletiek Vereniging Haaksbergen biedt een ieder het gehele jaar door daartoe de gelegenheid. Staat in de zomer de baanatletiek centraal en in het najaar de crossen, en trim en prestatiewedstrijden dwars door het gehele jaar heen, dan is het toch duidelijk dat atletiek bedrijven een goede keus is om twaalf maanden per jaar actief te kunnen sporten.

Atletiek voor elk wat wils

Op deze wijze bewerkstelligen onze trainers, begeleiders en bestuurders van de AVH atletiek op maat, voor elk wat wils, met als motto: een gezonde geest in een gezond lichaam! Een leus die voor vele sporters geldt, maar in zeer bijzondere mate voor de moeder aller sporten: de atletiek.

SOCIAL MEDIA  

Facebook/AV HaaksbergenPrivacy verklaring

CONTACT 

Clubgebouw 'n Diek en atletiekbaan:
Scholtenhagenweg 39
7481 VN Haaksbergen
Tel.: 053-2207766
E-mail: info@av-haaksbergen.nl

POST ADRES 

Mark in het Veld
Secretaris Atletiek Vereniging Haaksbergen
Waandersstraat 1
7481 LK Haaksbergen