• Pingelloop

Datum: n.v.t.
    Inschrijven: n.v.t.

Pingelloop 2019

*Bekijk hier de uitslagen van de 2019 editie en hier of op deze pagina de foto's gemaakt door Han Slotman.

Op 3 november 2019, heerlijk genieten van de natuur in het natuurgebied het Lankheet. Samen met andere hardloop fanaten. Net als vorig jaar geen wedstrijd maar een recreatieloop met als motto "Plezier hebben en lekker sporten". Er is wel een categorie indeling voor de jeugd maar ze starten tegelijk. En omdat het soms ook erg leuk kan zijn om te zien wat je tijd op jouw afstand is geweest, hebben we een tijdwaarneming voor jullie opgetuigd. De uitslagen vind je dan op uitslagen.nl.

Inschrijven
    Inschrijven voor de Pingelloop 2019 doe je hier: Inschrijven (inschrijving gesloten).

Het reglement van de Pingelloop is hier te downloaden: Reglement.

De Route van de loop hier gedownload worden: Route.

Het startbureau is bij Boerderij de Pingel: Lankheterweg 4, 7481VM Haaksbergen.

Hier vindt u ook onze catering "Vret & Barney" waar u tegen cash betaling allerlei lekkere versnaperingen kunt nuttigen. Uw startnummer is een consumptiebon dus de eerste consumptie is van AVH.

Ophalen startnummers
    Bij de Pingel tussen 09:00 en 10:30 uur, (na-inschrijven tot 10:00 uur).

Na-inschrijvingen
    Bij na-inschrijving wordt een toeslag van EUR 0,50 gerekend. AVH leden betalen de toeslag niet.

Afstanden en starttijden

• 10.30u - Recreanten 11,2 / 8,4 / 5,6 Km
    • 12.00u - Jeugd 2,8 / 1,6 / 0,7 Km

Voor de atletiek jeugd de navolgende categorieen

• 2.8 km: MA, JB, JC, MB
    • 1.6 km: MC, JD, MD
    • 0.7 km: MpA, MpB, MpC
    • 0.7 km: JPA, JPB, JPC

Startgeld bij voorinschrijving

• Jeugd EUR 3,- *
    • Recreanten EUR 5,- *

* 1 euro wordt afgedragen aan het Landgoed Lankheet ten behoeve van het natuurbehoud.

De Pingelloop past het natuurzorgsysteem "S(up)port for nature" toe om er voor te zorgen dat het evenement veilig is, zo min mogelijk schade aan de bodem en de natuur teweegbrengt en zo min mogelijk overlast veroorzaakt voor bezoekers en omwonenden.

Het Lankheet is aangesloten bij stichting De Groene Waaier. De Groene Waaier is een samenwerkingsplan/-initiatief tussen de drie belangrijkste organisaties op natuurgebied in Haaksbergen: Het Lankheet, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Meer info en vragen per e-mail: pingelloop@av-haaksbergen.nl, of gebruik het contact formulier op deze pagina.

• Contact formulier