• Watermolenloop 2020

Op zondag 19 januari 2020 om exact 10.30 uur zal het startschot klinken voor alweer de 27e Watermolenloop. De Watermolenloop was vorig jaar een groot succes vanwege het fantastische weer en een groot aantal deelnemers. Ook dit jaar hoopt de organisatie op een grote opkomst!

De Watermolenloop is een belangrijke mijlpaal voor de deelnemers van de hardloopclinic die op weg zijn naar de 5 of 10 kilometer op 5 april 2020 in Hengelo. Ook voor de geoefende lopers is de Watermolenloop een mooi meetmoment.

De afstanden zijn hetzelfde als vorig jaar. Om 10.30 uur starten de volwassenen voor een loop van 5,1 kilometer, 10,2 kilometer of 15,3 kilometer: het is een parcours van 5,1 kilometer dat naar keuze 1, 2 of 3 keer wordt afgelegd. Vijf minuten later gaat de jeugd tot 18 jaar van start voor de loop van 3 kilometer. De route brengt de lopers langs de Oostendorper Watermolen en door het Lankheterbos waar onderweg posters en verkeersregelaars de boel in goede banen zullen leiden. Inschrijven voor de Watermolenloop kan op zondagochtend 19 januari 2020 vanaf 9.30 uur in het clubgebouw van AVH aan de Scholtenhagenweg 39. De kosten bedragen € 3,- voor volwassenen en € 2,- voor jeugd t/m 18 jaar. Na afloop kunt u gezellig napraten in het clubgebouw van AVH onder het genot van een heerlijke kop kippensoep (gratis bij inlevering van uw startbewijs). De organisatie hoopt zoals gezegd op een grote opkomst en ziet u graag zondag 19 januari a.s. vanaf 9.30 uur bij AVH.