• Word bij ons een atleet!

Atletiek is de moeder van alle sporten en dat is niet voor niets. Het springen, lopen en werpen is de basis van onze sport. Veel mensen denken bij atletiek alleen aan hardlopen maar er zijn natuurlijk veel meer uitdagende onderdelen in de atletiek. Met o.a. sprinten, hordelopen, hoogspringen, speerwerpen, discuswerpen, verspringen, estafettes, balwerpen en kogelstoten zijn de trainingen en wedstrijden altijd erg gevarieerd. Kom gauw eens langs, neem een klasgenoot(je) of een vriend(je) of vriendin(netje) mee en kom vrijblijvend bij ons kijken maar vooral ook meedoen!. We hebben ook zeer actieve junioren en seniorenteams waar je direct kan aansluiten. Bekijk de trainingstijden en de bijbehorende leeftijdsgroepen onder de menu knop Baanatletiek en meld je direct aan voor een proeftraining.

Onze accommodatie is sinds kort volledig gerenoveerd en voor de komende vijftien jaar hebben wij weer de beschikking over een topbaan met uitbreiding van een extra kunststof aanloop voor het speer- en bal werpen, twee grote klassikale verspringbakken met een 3-baans aanloopzone en een uitgebreide kogelsector en een vernieuwde discuskooi.  Het ziet er prachtig uit en wacht erop om door meer atleten gebruikt te worden. Daarnaast is er in 2019 een "bosparcours" op onze accommodatie ontwikkeld en hebben wij van ons bestaande talud een eigen downhill c.q. uphill strook laten vormen

Tot snel!

• Kom bij ons hardlopen!

Zin om mee te lopen?

Dat kan natuurlijk altijd. Hardlopen bij AVH is geschikt voor lopers van alle leeftijden en niveaus.
    Geheel gratis en vrijblijvend nodigen we je uit 3 keer mee te doen om een goede indruk te krijgen van onze trainingen en de sfeer te proeven. Meld je aan via dit formulier voor een proeftraining.
    Wanneer je meer informatie wenst, laat dan je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen.

Als beginnende loper is het volgen van de clinic (okt-maart) de beste optie om alle facetten van hardlopen te leren; 20 trainingen met videoanalyse, aandacht voor looptechniek, geleidelijke opbouw, informatie over blessurepreventie enz.
    Het einddoel van deze clinic is het lopen de 5 KM of de 10 KM tijdens de Halve van Hengelo.

Heb je al enige loop ervaring dan kan AVH helpen om je prestatie te verbeteren. Ervaren trainers helpen je met de juiste invulling van je trainingen om zodoende een betere loper te worden.

• Wedstrijdkalender

Competitie Junioren C/D Ronde 1 Poule 66

AC TION Enschede

1e competitie wedstrijd van de junioren C/D in Enschede. Nog geen website beschikbaar.

Competitie Junioren A/B Ronde 1

Onbekend

1e competitie wedstrijd voor de junioren A/B. Locatie is nog niet bekend. Nog geen website beschikbaar.

1e Medaillewedstrijd Regio Twente

Onbekend

1e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Locatie nog onbekend. Nog geen website beschikbaar.

Competitie Senioren 1e/2e/3e divisie Ronde 1

Onbekend

1e competitiewedstrijd voor de senioren. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikbaar.

Competitie Junioren A/B Ronde 2

Onbekend

2e competitiewedstrijd voor de junioren A/B. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikaar.

Competitie Senioren 1e/2e/3e divisie Ronde 2

Onbekend

2e competitiewedstrijd voor de senioren. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikbaar.

Pupillen en Junioren C/D meerkamp

ASV Eibergen

Meerkamp voor de pupillen en junioren C/D. Locatie nog niet helemaal zeker. Website nog niet beschikbaar.

Competitie Junioren A/B Ronde 3

Onbekend

3e competitiewedstrijd voor de junioren A/B. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikaar.

Pupillen meerkamp

AV Goor

Pupillen meerkamp in Goor voor de pupillen. Website nog niet beschikbaar.

Competitie Junioren C/D Ronde 3 Poule 66

AAV SISU Almelo

3e competitiewedstrijd voor de junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

2e Medaillewedstrijd Regio Twente

AC TION Enschede

2e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

jul

Competitie Senioren 1e/2e/3e divisie Ronde 3

Onbekend

3e competitiewedstrijd voor de senioren. Locatie nog onbekend. Website nog niet beschikbaar.

3e medaillewedstrijd Regio Twente

AAV SISU Almelo

3e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

4e Medaillewedstrijd Regio Twente

MPM Hengelo

4e medaillewedstrijd voor de pupillen en junioren C/D. Website nog niet beschikbaar.

Recordindoor (Wachten op Afgelasting)

Diekmanhal Enschede

Indoor wedstrijd voor alle categorien. Website nog niet beschikbaar.